universityofme 9 months ago
Universityofme #Typically Dutch

Waar blijven de Excuses aan de Wappies?

LET OP: IN VERBAND MET EEN AUTEURSRECHTENCLAIM IS HET FRAGMENT OP MINUUUT 29:53 VERWIJDERD.

Afgelopen 5 juli vierde ik niet de verjaardag van mijn beste vriendin. We hebben geen contact meer met elkaar, omdat we elkaar verloren in de manier waarop we omgingen met corona. Velen zijn mensen verloren in de strijd om de waarheid en de leugen. Je herkent het vast wel.


Deze video is voor mijn vrienden, mijn familie en iedereen die me dierbaar is. Twee jaar geleden ben ik gestopt met jullie te overtuigen, nadat dit mij dringend gevraagd was. Ik ben inmiddels vertrokken uit Nederland, ik heb afstand genomen, maar ik ben niet stil blijven zitten. 


“Voor jullie is corona al lang voorbij. Misschien ga je dit jaar nog wel een prikkie halen, maar verder wil je er eigenlijk niets meer over horen.”


Wel, voor mij is Corona nog lang niet voorbij. Alles wat je met een beetje eigen onderzoek van mijlenver kon zien aankomen, is nu langzaamaan aan het gebeuren. De meeste leggen de link niet eens meer, want: “Wij hebben de draad alweer opgepakt. We zijn corona-moe. Laat het los, Igor.”


Hoe de corona-vlag en nu precies bij hangt, dat ontdek je in deze video. Het is niet mijn mening… kijk naar de gebruikte links hieronder: dit is een verzameling van feiten en wetenschappelijk onderzoek. Doe er voor de verandering je voordeel eens mee.


Lieve groet,

Igor van Kaam