Elinex

Elinex Power Solutions is de grootste merkonafhankelijke serviceorganisatie op het gebied van noodstroomoplossingen en netspanningskwaliteit binnen de Benelux.

NOODSTROOMOPLOSSINGEN

Elinex is specialist in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van complete noodstroomoplossingen. Deze oplossingen bestaan uit een combinatie van verschillende producten en diensten.


Belangrijkste producten zijn UPS en NSA. Belangrijkste diensten zijn technisch advies, projectmanagement, installatie en 24/7 service & onderhoud.


Elinex is een klantgerichte organisatie met 30 jaar ervaring, die altijd voorop blijft lopen door het toepassen van de meest innovatieve techniek binnen ons vak: noodstroomoplossingen. Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor u en uw organisatie? Klik hier voor een vrijblijvende afspraak met onze specialisten.


HAVEN, INDUSTRIE & SCHEEPVAART

Voor deze klantgroepen verzorgt Elinex diverse oplossingen. Zowel voor UPS systemen op schepen als grote noodstroominstallaties ter ondersteuning van de processen binnen de haven en de industrie.


Elinex is actief binnen zowel het Rotterdamse als het Antwerpse haven gebied.


PRODUCTEN

Op het gebied van producten zijn wij importeur, distributeur en fabrikant van diverse merken, statische en dynamische UPS-en, Noodstroomaggregaten, Solarinverters, Powerconditioners en diverse Randapparatuur.


EATON MARINE UPS

Elinex Power Solutions is de exclusieve distributeur en‘Value Added Partner` voor Maritieme UPS-en van het merk EATON binnen Nederland.


DIENSTEN

Als serviceprovider voert Elinex met een eigen Serviceteam, merkonafhankelijk en 24/7, installatie, onderhouds- en storingsdiensten uit.


TECHNISCH ADVIES

Tevens is Elinex technisch engineer en adviseur op het gebied van kwaliteit, beschikbaarheid en continuïteit van netspanning. Neem contact met ons op voor meer informatie, voor zowel UPS-en die wij op voorraad houden als wel een toekomstige gewenste oplossing.


ELINEX POWER SOLUTIONS B.V.

WOLWEVERSTRAAT 15

2984 CE RIDDERKERK

THE NETHERLANDS


INDUSTRIETERREIN 'DONKERSLOOT NOORD'

POSTBUS 4178

2980 GD RIDDERKERK

THE NETHERLANDS


 


No related posts found