Bredenoord

Alles draait om energie. Energie zorgt ervoor dat mensen prettig kunnen leven en de economie blijft draaien. Bredenoord brengt de energie om succesvol en krachtig te kunnen ondernemen. Juist daar waar energie niet altijd zeker en vanzelfsprekend is.

Bredenoords energie zorgt ervoor dat haar klanten kunnen werken zoals zij dat willen. Gegarandeerd! Overal ter wereld, vandaag en morgen.


Missie

Dit betekent dat wij bij Bredenoord werken vanuit de volgende missie:

“Bredenoord is een onafhankelijk familiebedrijf dat internationaal de betrouwbaarste toonaangevende decentrale energiesystemen ontwikkelt, levert, onderhoudt en exploiteert, en zo haar klanten voorziet van energiezekerheid.”


Standaard en maatwerk

Omdat elke energiebehoefte anders is, kunt u kiezen uit standaard power of compleet ontwikkelde maatwerksystemen. U kunt materiaal huren, leasen en kopen. Van een 15 kVA voor de bouwkeet langs de snelweg tot een 60 MW powerplant.


Met een vloot van meer dan 2.400 verschillende aggregaten, de expertise van onze engineers en servicemonteurs en onze eigen afleverservice gaan we elke uitdaging aan. Op elk moment en op elke plek. Overal ter wereld.


Internationaal

Vanuit onze vestigingen in Nederland, Duitsland en Denemarken leveren we met onze mobiele en permanente systemen energiezekerheid over de hele wereld.


Van 24/7 backup power in de haven van Rotterdam tot mobiele stroom bij een boortoren op de Noordpool. Van duurzame mobiele stroom in Afrika tot energiezekerheid bij grote sport- en muziekevenementen door heel Europa.


Veilig werken

Het veiligheids-, gezondheids- en milieubeleid van Bredenoord is gericht op het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving, het voorkomen van arbeidsongevallen en bescherming van het milieu. Bredenoord is ISO 9001, ISO 14001 en VCA** gecertificeerd.




Heeft u snel een mobiele stroomoplossing nodig? Of wilt u meer weten over onze producten en maatwerkopties? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging, en wij helpen u direct verder.


Voor algemene vragen kunt u contact met ons op nemen per mail of direct bellen naar het hoofdkantoor.


Bredenoord Apeldoorn

Zutphensestraat 319

7325 WT Apeldoorn

Postbus 20122

7302 HC Apeldoorn

Tel: +31 55 3018501


Bredenoord Rotterdam

Schaapherderweg 11

Nederland

Postbus 2988

CK Ridderkerk

Tel: +31 180 749 002


Depot Groningen

Europaweg 14

9636 HT

Zuidbroek

Nederland

Tel: +31 55 3018501


 



No related posts found