Van Riel Forklifts

Van Riel Forklifts is een jong bedrijf met zéér ervaren medewerkers op het gebied van intern transport.

Als zusteronderneming van M.J. van Riel treedt Van Riel Forklifts op als een kordate en flexibele organisatie met de klant als centraal middelpunt. 


De continuïteit van uw bedrijfsvoering, veiligheid en het optimaliseren van uw kosten staan daarbij centraal.


Van Riel Forklifts opereert onder de vlag van M.J. van Riel in Tilburg. Wij zijn trots dat wij sinds 2013 de officiële importeur van Doosan in Nederland mogen zijn, met een eigen verkoop-, verhuur-, service-, en onderdelenvoorziening.

In 2015 is daar het dealerschap van Mora heftrucks aan toegevoegd.


Naast snelheid en een eigen, goed geoutilleerde werkplaats, bieden wij u volledig ingerichte servicewagens voor service op uw eigen locatie, waarvan dagelijks de voorraad reservedelen en verbruiksmaterialen worden aangevuld welke een goede en snelle onderdelenvoorziening garandeert.


Van Riel Forklifts heeft een zeer brede kennis van het Doosan intern transportmaterieel. De continuïteit van uw bedrijfsvoering, veiligheid en het optimaliseren van uw kosten staan daarbij centraal.


Voor een goede dekking in Nederland werkt van Riel Forklifts met een breed netwerk van sub-dealers.


Samen zijn we dan ook in staat om nog beter aan de wensen van de klanten te voldoen en kunnen wij grote projecten aannemen en realiseren.


VAN RIEL FORKLIFTS

ZEVENHEUVELENWEG 40

5048 AN TILBURG



Graag bespreken wij met u de mogelijkheden en doen u een aansprekend prijsvoorstel. Uiteraard dragen wij zorg voor de jaarlijkse verplichte keuring en zorgen ervoor dat uw machine maximaal inzetbaar en veilig te gebruiken is.