Atlantic Horizon B.V.

Wij kennen de wereld van de scheepvaart van binnen en buiten.

Dankzij jarenlange ervaring in de scheepvaart en handel hebben wij een gedegen kennis opgebouwd. Dit gecombineerd met een intelligente strategie is wat ons groot heeft gemaakt.


Ondanks de uitgebreide schaal van de groep van ondernemingen ligt veel van onze kracht in de individuele aanpak, de klant komt altijd eerst.




Atlantic Aardolieproducten Maatschappij B.V.

Als het gaat om het leveren van kwaliteitsproducten op de juiste plaats en op het juiste moment, wat voor soort brandstof of smeermiddel, biedt Atlantic Aardolieproducten Maatschappij B.V. deze tegen concurrerende prijzen met een ongeëvenaarde service overal ter wereld.


Met eigen bunkerschepen levert het bedrijf de producten in de havens van onder andere Rotterdam, Amsterdam, Vlissingen, Delfzijl, Harlingen en Antwerpen.


Ons doel is om de brandstof en gasolie behoeften van alle allerlei sectoren te voorzien, met name de maritieme sector, wat tevens al meer dan vijftig jaar lang onze specialiteit is.


TEL: +31 10 231 44 20

EMAIL: info@atlantic-aardolie.nl




Oost Atlantic Lijn B.V.

De zeevaarttak van Atlantic Horizon B.V. Het bedrijf bezit drie moderne zeeschepen. Deze vloot, met een diversiteit aan lading, gaat de hele wereld rond met inbegrip van bulkvervoer, stukgoederen en containers.


Naast het beheer en de exploitatie van de eigen vloot doet Oost Atlantic Lijn B.V. ook de bevrachting van de eigen schepen en tevens ook voor de schepen van derden.


Het beheer van schepen die eigendom zijn van derden en de uitvoering van het nautische en technische toezicht van die schepen zijn onderdeel van het OAL pakket.


TEL: +31 10 231 44 44

EMAIL: info@oal.nl




Postoils B.V. en Posttrans B.V.

Een combinatie van in- en verkoop van olie en exploitatie van schepen.

Waar Postoils B.V. zich richt op in- en verkoop van olieproducten, zet Posttrans B.V. zich in voor de scheepsplanning, zodat alles op de juiste tijd en plaats kan worden geleverd.


Onze uitvalshaven is de Madroelhaven in Pernis, die tevens onze eigen haven is. Een unieke centrale locatie in het hart van de Rotterdamse haven met goede bereikbaarheid voor schepen en vrachtwagens.


De haven bestaat uit steigers waar schepen kunnen aanmeren en laad- of losoperaties kunnen uitvoeren. Het terrein is voorzien van een vaste kraan, heftrucks en speciale pijpleidingen. Zo kan smeerolie in zowel vaten of als bulkpartijen worden geladen of gelost.


We beschikken over een zeer omvangrijk magazijn van 1000 m2 voor de opslag van smeerolie in vaten. De maximale opslagcapaciteit is 650 ton smeerolie in vaten.


Het magazijn heeft een speciale vloer om oppervlakteverontreiniging te voorkomen en de ruimte is voorzien van klimaatbeheersing om de producten tegen invloeden van buitenaf te beschermen.


TEL: +31 10 231 44 90

EMAIL: luboil@postoils.nl




Atlantic Schepen Exploitatie Maatschappij B.V.

Atlantic Schepen Exploitatie Maatschappij B.V. heeft haar eigen veelzijdige vloot die bestaat uit tien bunkerschepen, variërend in grootte van 1.400 tot 8.700 ton. Deze bunkerschepen worden gebruikt voor de bunkering van zeeschepen en transporten tussen terminals.


De grote schepen worden veelal ingezet voor de zogenaamde zwarte producten, de schepen tot 1.600 ton voor vervoer en leveringen van smeer- en gasolie.


Wij benutten alleen topkwaliteit schepen, die op het gebied van technologie en veiligheid, volledig aan de gestelde milieueisen voldoen. Onze schepen zijn in bezit van het Green Award.


TEL: +31 10 231 44 83

EMAIL: barges@postoils.nl




J & L van Ouwerkerk B.V.

Onze scheepsleverancier, J & L van Ouwerkerk B.V. heeft een langdurige reputatie in de handel als leverancier van alle goederen en koopwaar die aan boord van een zeeschip nodig zijn. Drie vrachtwagens zijn voortdurend aan het werk met leveringen aan schepen door heel Europa.


J & L van Ouwerkerk B.V.  levert alles. Van voedselleveringen tot aan motoronderdelen. Van het kleinste moertje tot volledige scheepsmotoren.


Van douane goederen tot een groot assortiment van eten, drinken, tabaksproducten en specialiteiten voor tal van verschillende nationaliteiten.


Altijd vers door eigen opslag.

Wij verzorgen ook leveringen naar offshore-installaties door middel van normale en of reefer-containers. Er is een eigen opslagfaciliteit van meer dan 600 m2, inclusief opslag voor koel- en vries goederen.


Tevens beschikt J&L van Ouwerkerk B.V. over een speciale opslagruimte om gevaarlijke goederen op te slaan.


TEL: +31 10 231 44 00

EMAIL: info@jl-van-ouwerkerk.nl




Exploitatiemaatschappij Bunkerrama B.V.

Bunkerrama is ons bunkerstation met een permanente ligplaats in Rotterdam.

Het bunkerstation in Rotterdam behoort tot de grootste en modernste in zijn soort in Nederland.


De opslagcapaciteit voor de binnenvaart voor gasolie is 800 ton en voor de smeerolie 30 ton. Het bunkerstation is volledig gericht op de binnenvaart. Naast brandstof, smeerolie en vetten biedt Bunkerrama B.V. alles wat de binnenvaartschipper op zijn schip nodig heeft aan.


De uitgebreide dienst aan de binnenvaart gaat nog verder, er is een drinkwater inname faciliteit en het bunkerstation is voorzien van een kraan om zware onderdelen of materialen aan of van boord van schepen te hijsen.


Het bunkerstation blinkt uit in veelzijdigheid en in het aanbieden van een breed pakket van producten en diensten voor de binnenscheepvaart.


We hebben een grote collectie nautische apparatuur, veiligheidsmiddelen, werkkleding, touwen, staaldraden, pakkingen, reinigingsmiddelen voor binnen- en buitengebruik, verf en verfbenodigdheden.


Tevens leveren wij filters voor scheepsmotoren. Exploitatiemaatschappij Bunkerrama B.V. kan alles leveren wat enigszins te maken heeft met de binnenscheepvaart.


TEL: +31 10 411 18 73

TEL: +31 6 512 549 71

EMAIL: info@bunkerrama.nl