pure-luxe 2 years ago
floris wyers #Typically Dutch

Zo verdien je miljoenen met Algoritmes

In deze video ga ik op stap met John Beijer, oprichter en eigenaar van BeursPro.

Met ruim 30 jaar ervaring op de beurs ben je bij hem op een vertrouwd adres. Met de supersnelle - en 650-PK sterke Audi RS e-ton GT van Pouw Exclusive - lanceert ik John van het BeursPro kantoor in Amsterdam naar hun trading room in Noordwijk.


Slechts een hele kleine groep professionele beleggers maakt mooie rendementen met succesvolle geautomatiseerde beleggingsstrategieën. Deze technieken zijn vanaf nu dus ook voor iedereen beschikbaar bij BeursPro.


En we weten het allemaal hè: emoties, zoals hebzucht en angst, staan rendement enorm in de weg. Emoties hebben een grote invloed op het resultaat dat je behaalt met beleggen. 


Met autotrading bepaalt een algoritme de juiste koop en verkoopsignalen. Het is een geautomatiseerd handelssysteem dat gebruik maakt van een computerprogramma om koop- en verkooporders te creëren en verzendt deze orders automatisch door naar jouw bankrekening.


John legt mij hierover alles uit en geeft ook nog eens een hele mooie prijs weg als winactie: 2 jaar volledige BeursPro begeleiding én 500 euro tegoed op je rekening. Das opgeteld ruim 2000 euro in waarde. Te gek toch? Natuurlijk is de video niet compleet zonder een mooie sabrage (wordt het een Tien met een Griffel?) en launch control met de volledig elektrische Audi RS e-tron GT. Snel kijken dus.


Met speciale dank aan John Beijer, Beurspro en Pouw Exclusive.

Pure Luxe
87.9K subscribers