Sterk Industrie Aanhangers

Industrie aanhangers. De naam zegt het al. Aanhangers die gebruikt worden in de industrie. Echter, de toepassingen zijn onbeperkt!

Of u nu Logistiek Manager bent van een multinational of eigenaar bent van een timmerfabriek, een industrie aanhangwagen kan voor u een noodzakelijke aanvulling zijn op de bestaande arbeidsmiddelen.


STERK Industrie Aanhangers heeft een uitgebreid assortiment Industriele Aanhangers. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de transport en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw interne logistieke proces.


- Bomb Carts

- Cassette Transportsystemen

- Dollies

- Electro Platformwagens

- Landbouw Wagens

- Logistics Trains

- Rail Lorries

- Roll Trailers


Samenwerken aan een nieuw idee?

Het maakt ons niet uit of je je toekomstige aanhanger al helemaal hebt uitgedacht, of juist nog geen idee hebt wat je wilt. Wij denken graag met je mee en komen samen met jou tot de perfecte aanhanger. Kom vandaag nog met ons in contact om de opties door te nemen.


Trots op onze klanten en ontwikkelingen

De klant een gepaste oplossing bieden is voor ons heel belangrijk. Als onze klant tevreden is, dan zijn wij ook tevreden. Wil je weten wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan de klantcases!


Uiteraard hebben al onze aanhangers het kenmerk dat ze STERK zijn en een lange levensduur hebben.

Graag gaan wij ook voor jou aan de slag!



 









Sterk