Routiers Restaurants

De gezelligste huiskamer onderweg. Kom gezellig langs bij u op de route.

ROUTIERS MAASVLAKTE

Restaurant Routiers Maasvlakte is vanaf 4 mei 2017 geopend op de nieuwe locatie aan de Hormuzstraat 50 te Rotterdam-Maasvlakte.


De nieuwe locatie op Maasvlakte Plaza is met 175 zitplaatsen en de warme inrichting een unieke locatie voor zowel de beroepschauffeur, zakenmensen en de dagtoerist. Geniet van een lekker ontbijt, een heerlijke (zakelijke) lunch of diner maar natuurlijk ook gewoon voor uw kopje koffie met iets lekker op uw dagje weg.


ROUTIERS BOTLEK

Voor de deur zijn 11 vrachtwagen parkeerplaatsen. Als u voor € 15 bij ons besteed kan u bij ons een ontheffing lenen om hier de nacht (tussen 20.00 en 06.00 uur) te kunnen blijven staan. Wellicht worden deze ontheffingsplaatsen op korte termijn uitgebreid.


ROUTIERS EEMHAVEN

Restaurant Routiers Distripark Eemhaven Allround service station met weegbrug, voldoende ruime en verlichte parkeerplaatsen naast en om het pand. Het parkeerterrein is bovendien voorzien van slagbomen en camera’s. Bij een besteding vanaf € 10,– kunt u 12 uur gratis parkeren.


ROUTIERS EMMEN

Dit geheel nieuwe restaurant met shop (Roetjee Take Away) ligt aan de Edisonstraat 2. Op het terrein is verder een betaald, bewaakt parkeerterrein, een truckreparatieservice, een carwash (ook voor vrachtwagens) en een (onbemand) brandstofstation.


Routiers Botlek

Tweedweg 2

T 010-2960354


Routiers Distripark Eemhaven

Willem Barentszstraat 1

T 010-4295766


Routiers Maasvlakte

Hormuzstraat 50a

T 0181-362415