RHB Stevedoring

RHB Projectlading, zware goederen, stukgoed en breakbulk stuwadoorsterminal Rotterdam.

Bij RHB Stevedoring & Warehousing beschikken we over speciale expertise op het gebied van projectlading, zware lading, apparatuur voor windmolens, stukgoed en breakbulk. Met ruim 90 jaar ervaring zijn we een van de toonaangevende ondernemingen in de haven van Rotterdam.


Als particuliere, onafhankelijk terminal onderscheiden we ons niet alleen door onze jarenlange ervaring maar ook door onze ongekende flexibiliteit, korte communicatiekanalen en 100% gespecialiseerde stuwadoor-services.


Sterk in zwaar werk, goed in stukgoed!

We beschikken over een uitgebreide kennis van de markt en onze eigen faciliteiten, zoals unieke mobiele high-speed kranen voor zware goederen met een capaciteit van 208 ton en 144 ton en de beschikbaarheid van drijvende bokken-kranen.


In combinatie met onze ervaren, vakkundige en kwaliteitsgerichte medewerkers kunnen we op deze manier waarborgen dat we al uw waardevolle lading en goederen met afwijkende afmetingen veilig, vakkundig en snel kunnen verwerken, met uitzonderlijke zorg en expertise. In samenwerking met RHB, is uw lading in goede handen!


Stuwadoorsbedrijf

Als gespecialiseerd stuwadoorsbedrijf laden, lossen en de overslag van lijnschepen, semi-lijnschepen, charterschepen, binnenvaartschepen, vrachtwagens, spoorwagons en containers aan onze particuliere terminal met een kade van 730 meter in de Waalhaven Noordzijde in de Port of Rotterdam. Indien nodig kunnen wij uw lading ook opslaan op een beveiligde AEO- en ISPS gecertificeerde locatie in één van onze loodsen of open opslag.


Flexibel en Expediteursvriendelijk

Veel van onze klanten werken in de expeditie sector. Naast flexibiliteit, geven onze klanten ook de voorkeur aan samenwerking met ons bedrijf omdat we ons NIET bezighouden met logistieke activiteiten zoals het charteren van schepen of boeken van vrachten. We zijn 100% onafhankelijk waardoor er geen belangenverstrengeling ontstaat.


Dit is een van de redenen waarom u bij samenwerking met ons kunt vertrouwen op volledige transparantie en vertrouwelijke verwerking van uw informatie met betrekking tot de vracht en de bijbehorende papieren.


RHB IS DE SPECIALIST VOOR:

Zware lading Terminal & Offshore

  • Zware stukken -heavy lift- & Offshore.
  • RHB zorgt voor het lossen, laden en opslag van zware stukken tot 1.800 ton of meer met behulp van eigen walkranen, drijvende kranen of indien aanwezig de scheepskranen. Geen mobilisatiekosten.




Windmolen bladen, torens, gondels en carrousels

  • Stuwadoor voor windmolen nacelles, windmolen torens en windmolen bladen.
  • RHB is gespecialiseerd in de behandeling en opslag van lading voor windmolens zoals bladen, gondels en torens.




Projectlading Terminal

  • Projectlading Rotterdam door RHB Stevedoring & Warehousing Diepzee Terminal Rotterdam.
  • RHB is gespecialiseerd in de behandeling en opslag van project lading. Tot 208 tons haven walkranen. In tandem hijsen tot 216 ton.




Stukgoed & Breakbulk Rotterdam

  • Stukgoed, Break bulk, Staal en Container ladingen.
  • RHB laadt, lost alle soorten stukgoed zoals goederen op pallets, in big bags, in bundels, voorgestropte lading, kisten, etc.
  • We behandelen ook non-ferro metalen en ferro alloys.




Opslagruimte - Loodsruimte

  • Loodsen voor zware stukken, projectlading, stukgoedlading & containers.
  • Open wal opslag.




RHB werkt voor:

Expediteurs, Vervoerders en Rederijen van projectlading, zware lading, stukgoed en breakbulk, industriële ondernemingen, offshorebedrijven, scheepseigenaren, importeurs, exporteurs en agenten. Onze klanten gebruiken onze eigen terminal in de haven van Rotterdam voor de overslag en opslag van vrachten met een stukgewicht van 1 tot 1.800 ton. Incl. sjorren & vastzetten en lassen alsmede losmaken, lassen verwijderen, gutsen door professionele partners.


Geschiedenis

RHB is op 1 april 1930 in Rotterdam opgericht als gespecialiseerd stuwadoorsbedrijf onder de naam "Rotterdamsch Havenbedrijf"  Tegenwoordig opereren we onder de internationale handelsnaam RHB Stevedoring & Warehousing.


Tarieven en vragen

Voor informatie over onze tarieven, overige vragen en services kunt u contact opnemen met Jan Flach, Mike van der Pluijm of Peter van der Pluijm at office@rhb.nl, of telefonisch:


 



No related posts found