Contargo Waterway Logistics

Met een jaarlijkse transportcapaciteit van 2,3 miljoen TEU is Contargo een van de marktleiders op het gebied van logistieke containernetwerken in het Europese achterland.

Contargo integreert het containerverkeer tussen de havens in West-Europa, de Duitse Noordzeehavens en het Europese achterland.


Het netwerkconcept van Contargo is gebaseerd op drie componenten:

- Eigen terminals als knooppunten

- Eigen transportlijnen per binnenschip en trein als verbindingen

- Competente decentrale en centrale klantenservice organisaties voor het afwikkelen van uw order


Dit concept maakt Contargo tot een toonaangevende partner voor reders, expediteurs en alle andere betrokkenen langs de intermodale logistieke keten in Europa.


Bij de terminals beheert Contargo containerdepots c.q. tussenopslagruimtes, en biedt veelzijdige extra diensten op het gebied van containertransporten, zoals de plaatselijke aflevering van containers per vrachtwagen, onderhoud en reparatie, evenals stuffing en striping.


Contargo combineert de systeem-afhankelijke voordelen van de drie transportmogelijkheden waterwegen, spoor- en wegvervoer tot één geïntegreerd transportconcept. Vaste routes en dienstregelingen, gecombineerd met een hoge frequentie, vormen de basis voor snelle, efficiënte en betrouwbare containertransporten.


Voor de snelle en storingsvrije doorvoer van de containers zorgen doorlopende afwikkelings- en ICT-processen. Als aanvulling op de overslag tussen schip, trein en vrachtwagen nemen wij ook het afwikkelen van alle formaliteiten voor onze rekening.


CONTARGO

SCHEEPMAKERIJ 110

3331 MA ZWIJNDRECHT