AWL Moerdijk

AWL Moerdijk is een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in de centrale opslag van ADR, food en non food goederen te Moerdijk, vanwaar distributie in Europa of export gecoördineerd wordt voor haar klanten.

Wij zijn uw logistieke dienstverlener

Een jong bedrijf echter met jarenlange kennis en ervaring in de verschillende vakgebieden dankzij de mensen achter het bedrijf.


Tezamen met de nieuwe opslaglocatie van ca. 55.000m2 en state of the art ADR opslagbunkers, mag AWL zich trots logistiek partner voor grote internationals noemen.


Dankzij de nieuw opgeleverde loodsen (februari 2019) voldoen de opslagruimtes aan de nieuwste eisen van onze klanten, huidige normen en regelgeving. Tevens zijn we hiermee klaar voor verdere groei in de toekomst.


Waarom AWL Moerdijk

  • Professioneel wereldwijd netwerk
  • Een globale speler met familiare karakter
  • Snelle besluitvorming door de platte organisatie
  • Enorme opslagcapaciteit icm maatwerk voor elke klant


ADR opslag en distributie

AWL beschikt over gecompartimenteerde opslag locaties die conform de laatste ADR / PGS15 regelgeving geschikt zijn voor de opslag van uw gevaarlijke stoffen of goederen.


Global Forwarding

Als extra service, naast de opslag van uw goederen en toegevoegde waarde activiteiten in de loods, regelen wij ook de distributie naar allerlei bestemmingen in Europa of wereldwijd.


Opslag van Consumptiegoederen en Koopmansgoederen

Centrale opslag van uw producten en verdere distributie in Europa of export wereldwijd. Ons team staat voor u klaar om samen met en vóór u de optimale logistiek van uw goederen in de keten mogelijk te maken. 


Automotive

Voor de afwikkeling van im- en export stromen van voertuigen, Roro of Container, bieden wij onze klanten volledige ondersteuning als het gaat om: opslag, douane formaliteiten, transport zowel zeevracht als door-to-door, (lokale) registratie van voertuigen.


Douane

AWL is sterk op het gebied van warehousing en logistiek. 

Om haar klanten een volledig diensten pakket te kunnen bieden ook op het gebied van advies en afwikkeling van de douaneformaliteiten.


Waar kunt u ons vinden?

AWL MOERDIJK

MEGAJOULE 1

4791 RX KLUNDERT


 





AWL
Moerdijk