• Tel: 010 427 1000
  • Email: info@veiligopslot.nl
  • Sloten Service: 24/7 | BEL DIRECT

INBRAAK OF DIEFSTAL VOORKOMEN?

WIJ MAKEN WOONGEBOUWEN VEILIG!

SLOTEN SERVICE 24/7

WAT U OOK WENST...

LAMBRISERING?

GEEN PROBLEEM!

TRAPRENOVATIE?

U ZIT IN DE LIFT

VEILIG OP SLOT

Vraag vrijblijvend een offerte

"Veiliger wonen zonder sleutel?"

Een deur maak je open met een sleutel, dat zijn we zo gewend. Dit geldt dus ook voor de algemene deuren in uw gebouw. De hoofdentree, fietsenstalling of de deur naar de bergingen. Toch kan dit veel beter. Daarom laten wij u graag kennismaken met de oplossingen van Veilig Op Slot. Wij zorgen voor een beter beveiligd gebouw, makkelijk toegankelijk, zonder gedoe met sleutels.

WAAROM UW SLEUTEL NIET VOLDOET?

Waarschijnlijk bent u zich helemaal niet bewust van de tekortkomingen van uw bestaande sleutel. Maar het gebruik van een sleutel is niet voor iedere bewoner vanzelfsprekend. Leeftijd of beperking kunnen het gebruik van een sleutel erg lastig maken. En in sommige situaties is het gebruik van een sleutel voor iedereen onhandig. En er zijn nog een aantal kritische punten: Hoeveel sleutels van het gebouw zijn er totaal in omloop en bij wie? Worden bij een verhuizing wel alle algemene sleutels overgedragen? Wat gebeurd er bij diefstal of verlies van een sleutel? Vrijwel nooit is er een overzicht van de uitgegeven sleutels en worden de sloten na verlies of diesfstal van een sleutel niet vervangen. Uw sleutel systeem is daarom op het vlak van veiligheid failiet.

HOE GAAN WE DIT PROBLEEM OPLOSSEN?

Veilig Op Slot vervangt uw bestaande sleutels en sloten door een digitaal systeem. In plaats van een sleutel krijgt iedere bewoner een "tag". De tag is een kunststof sleutelhanger met een ingebouwde chip. Het gebruik van de tag is simpel. Bij de betreffende deuren worden tag-lezers geplaatst. Door de tag voor de lezer te houden ontsluit de deur en u kunt doorlopen. Makkelijk, comfortabel en door iedereen te gebruiken. Naast het gebruiksgemak neemt ook de veiligheid enorm toe. Een tag is namelijk ook uit het systeem te verwijderen. Hiermee wordt de tag onbruikbaar en kan deze geen deuren meer openen. Hiermee blijft uw sluitsysteem zuiver en houdt u ongewenste bezoekers die toch een "sleutel" hebben buiten de deur. Dit maakt een Veilig Op Slot toegangssysteem een waardevolle toevoeging aan uw gebouw.

MAAR HOE GEMAKKELIJK IS HET?

Bekijk hieronder onze video's.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

politiekeurmerk.png
Wij bezitten het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Een inbreker heeft langer de tijd nodig om binnen te komen in een woning die is beveiligd volgens de eisen van het Politiekeurmerk.

Contact