rens vastgoedzorg
  • Tel: +31 614 460 766
  • Email: info@rensvastgoed.com
  • BEL DIRECT

UW VASTGOEDZORG

SPECIALIST
The most flexible supplier for locks

DE FLEXIBELE OPLOSSING

VOOR AL UW VASTGOED
HUNDREDS OF SATISFIED CUSTOMERS
rens vastgoedzorg

HEEFT U EEN VASTGOED UITDAGING?

RENS vastgoedzorg is specialist in het repareren van al uw vastgoed. Wij zijn de meest veelzijdige specialist op het gebied van electra en data. Naast ons specialisme zijn wij ook breed ingesteld op loodgieterswerkzaamheden, tegelwerk, raamfolies, bestrating, dak isolatie, tuin en vijveraanlegging en vakkundige sloopwerkzaamheden. Ook voor het reguliere onderhoud van kozijnen en schilderwerk van uw woning bent u bij RENS vastgoedzorg aan het juiste adres. Zodra alle plannen concreet zijn, maken we een inschatting van de werkzaamheden, materialen en benodigdheden en bieden wij u gratis een vrijblijvende offerte aan.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN
Klik op 1 van de onderstaande diensten
q

ELECTRA EN DATA

Of het nu gaat om het installeren van verlichting in uw huis of tuin, om een groepenkast te vervangen of om het plaatsen van een nieuw computernetwerk, wij verrichten alle werkzaamheden op het gebied van elektra.  Kwaliteit en veiligheid van elektrotechniek staan bij ons voorop. Daarom werken wij uitsluitend met professionele gereedschappen en gebruiken we alleen materialen die voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Ook voor mechanische ventilatie of voor het oplossen van storingen of het aanleggen van tuinverlichting bent u bij ons aan het juiste adres.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE
w

LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN

Wij zijn ook gespecialiseerd op het gebied van het aanleggen, onderhouden of de reparatie van sanitair. Maar ook op verwarmingsinstallaties, waterleidingen en eventueel ook riolering.  U kunt bij ons terecht voor het repareren van verstopte of kapotte afvoeren of het opsporen en oplossen van lekkages. Sanitair repareren of vervangen, CV-installatie en boilers onderhouden en het aanleggen van leidingen? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE
e

KOZIJNEN EN SCHILDERWERK

Het repareren van kozijnen is een vak apart, maar wel iets wat zo snel mogelijk moet gebeuren. Lekt het kozijn, sluit uw raam of deur niet meer goed of heeft u andere problemen aan uw kozijnen? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk uw kozijnen laat repareren. Zo voorkomt u extra schade, zoals slijtage en beschadigingen. Kozijnen gaan niet vaak kapot, maar door achterstallig onderhoud of als ze jaren oud zijn kan het mis gaan. Het is dan fijn om een partij te hebben die dit voor u uit handen kan nemen. Wij helpen u graag verder.  Ook voor al uw schilderwerk, binnen of buiten, sausen, houtrot en glasvlies. En voor het behangen van uw kamers kunt u ook al bij ons terecht.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE
r

BESTRATING, TUIN EN VIJVERAANLEGGING

Een vijver aanleggen is een forse klus. Meestal betekent het een grondige renovatie van de tuin, waarbij ook bestrating aangepast moet worden en planten verzet of bomen gerooid moeten worden. Het is belangrijk om voor het werk een duidelijke planning te maken met daarin het benodigde gereedschap, het materiaal en eventuele helpers. De basis voor een vijver aanleggen is altijd een goed doordacht en duidelijk uitgetekend vijverontwerp. De beste tijd voor het aanleggen van een vijver is het voorjaar (maart/april). Na aanleg heeft de vijver dan de kans om tijdens het groeiseizoen een biologisch evenwicht op te bouwen. Tweede mogelijkheid voor vijveraanleg is het najaar (september/oktober). De beplanting van de vijver vindt dan pas in het volgend voorjaar plaats. RENS Vastgoedzorg kan u helpen bij het realiseren van uw droomvijver. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE
t

VAKKUNDIGE SLOOPWERKZAAMHEDEN EN TEGELWERK

Met grote regelmaat worden onze vakbekwame mensen ingezet voor kleinschalig sloopwerk. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van een tegelvloer, het inzagen van een kozijn, het slopen van een stuk fundering, een muur, een tuinmuur maar wij komen ook voor een dorpel. Een badkamer leeghalen, de wand en vloertegels verwijderen, noem het maar op, dit kunnen wij op een correcte wijze voor u uitvoeren. Niets is ons te klein. Vanzelfsprekend ruimen wij alle puin en vrijkomende materialen op en voeren het af.

KLIK VOOR MEER INFORMATIE

OVER ONS

Veel woningstichtingen, beheerders en aannemers hebben de weg naar RENS Vastgoedzorg al gevonden. Hét adres voor al uw vastgoed onderhoud.

Ons vakbekwame personeel heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende werkzaamheden aan zowel de buiten- als binnenzijde van woningen en gebouwen.

Op basis van ervaring beschikt RENS Vastgoedzorg over een groot probleemoplossend vermogen.

Onze dienstverlening is nooit ver weg, dus bel of mail gerust!


BEL ONS
MAIL ONS